Our therapists


Büszkék vagyunk, hogy Klinikánkon olyan gyógytornász csapat áll rendelkezésre, akik különböző szakterületeken szereztek tapasztalatot.

A kéz és a csukló műtét nélküli és műtét utáni kezelése mellett kiemelt terület Klinikánkon a gerincet érintő, illetve a további mozgásszervi érintettségek kezelése, széleskörű eszközpark bevonásával, a lehető legszínvonalasabb feltételek biztosítása mellett.

A különféle mozgásszervi panaszokat célzó terápia elengedhetetlen része a lágyrészek- és ízületek kezelését célzó manuálterápia, mely nagyban segíti a sikeres rehabilitációt. Terapeutáink a gyógytorna kiegészítéseként, elektroterápiás gépeket is alkalmaznak, így Ön teljeskörű terápiában részesülhet, melynek egyénre szabva része lehet többek közt: az ultrahangos, lézeres, illetve TENS kezelés is. A mindennapokat, a munka és sport tevékenységeket megkönnyebbítő, illetve újra lehetővé tevő Kineziotape és Dynamic tape mellett, NRX bandázs felhelyezést is végzünk.

A kézsebészeti műtétek esetében a korai komplex rehabilitáció elkezdése, a műtét utáni napon elengedhetetlen része a kézsebészeti kezelés egészének. Ennek a folyamatnak az egyik alappillére a műtét másnapján megkezdett gyógytorna mellett, a megfelelő hegkezelés és lágyrészterápia is.

Hiszünk a csapatmunkában ; így rendszeres a kommunikáció a szakorvosok mellett, az egész egészségügyi csapattal is, ezzel maximalizálva az Ön terápiájának hatékonyságát és gördülékenységét. Hasonló ellátás nyugat- európai és egyesült államokbeli centrumkórházakban valósul meg.