Tóth Jordán bemutatkozás


 

 

 

Tóth Jordán  vagyok az OrtoCare Ortopédtechnikai kft. ügy- és szakmai vezetője. 12 éve vagyok ortopéd műszerész, fő szakterületem az egyedi méretvétel alapján  a kéz és láb ortézisek, illetve az ülő és test korzettek, de 80%-ban láb és kéz ortéziseket készítek.


Miben segíthetek?

Célom, hogy a modern kézsebészet céljainak megfelelően készítsek készelmes könnyű rögzítőket, melyek a megfelelő stabilitás biztosítása mellett könnyűek, kényelmesek és maximális szabadások adnak a viselőnak mindennapi illetve sporttevékenységeinek végzéséhez.

Miért az OrtoCare?
Hosszú évek óta van szerencsém együtt dolgozni Hetthéssy doktornővel és több más kézsebész és traumatológus orvossal az ország minden részéről, mivel sok olyan rögzítőt  készitek, amelyek máshol nem  elérhetőek. Ebben alapanyag szinten az alacsony hőre lágyuló műanyagokat gyártó belga Orfit cég a partnerem,amelynek székhelyén többször részt vehettem továbbképzéseken is a teljes know-how elsajátítása miatt. Sikerült elvégeznem a "Train the Teacher" képzésüket is, ami alapján hivatalosan oktathatom is az Orfit eszközök készítését.